You are here

    • You are here:
    • Home > Events > Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPFVisita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

17/05/2022
Add to Calendar

Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

Versión en castellano

T'interessa la ciència? Vine a conèixer el laboratori de proteòmica del CRG-UPF!

Des del CRG oferim una visita guiada gratuïta per a ciutadans/es majors de 18 anys en la que mostrarem la Unitat de Proteòmica del CRG-UPF, que consta d'equips d'última generació per a l'anàlisi de proteïnes, i explicarem què s'hi fa i els diferents projectes en els quals hi participa. La visita serà guiada pel cap de la Unitat, Eduard Sabidó.

La visita, que tindrà una durada de 50 minuts, tindrà lloc el dimarts 17 de maig de 2022. Hi haurà dos torns, un a les 18:00 i un altre a les 19:00.

Pots inscriure’t AQUÍLes places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció

Aquesta jornada de portes obertes s’inscriu dins de la Setmana de l’Administració Oberta del Ministerio de Ciencia e Innovación que se celebrarà del 16 al 20 de maig 2022. La Unitat de Proteòmica del CRG forma part de la xarxa de “Insfrastructuras Científicas y Técnicas Singulares” designada per aquest Ministeri a través de la ICTS OmicsTech (Infrastructure for Omics Technologies). Aquestes infraestructures estan distribuïdes per tot el territori espanyol i són úniques o excepcionals en el seu gènere. A més, pel seu caràcter estratègic, es consideren necessàries per donar servei a tot el sistema de I+D+i del país i per a dur a terme una recerca d’avantguarda i de màxima qualitat. OmicsTech és una ICTS formada pel CNAG-CRG, la Unitat de Proteòmica del CRG-UPF i el Centre for Omics Science.

Per a qualsevol consulta, envia'ns un e-mail a comunicacio@crg.eu


¿Te interesa la ciencia? ¡Ven a conocer el laboratorio de proteómica del CRG-UPF!

Desde el CRG ofrecemos una visita guiada gratuita para ciudadanos/as mayores de 18 años en la que mostraremos la Unidad de Proteómica del CRG-UPF, que consta de equipos de última generación para el análisis de proteínas, y explicaremos qué se lleva a cabo y los diferentes proyectos en los que participamos. La visita estará guiada por el jefe de la Unidad, Eduard Sabidó. 

La visita, que tendrá una duración de 50 minutos, se llevará a cabo el martes 17 de mayo de 2022. Habrá dos turnos, uno a las 18:00 y otro a las 19:00.

Puedes inscribirte AQUÍLes places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció

Esta jornada de puertas abiertas se enmarca en la Semana de la Administración Abierta del Ministerio de Ciencia e Innovación que se celebrará del 16 al 20 de mayo de 2022. La Unidad de Proteómica del CRG forma parte de la red de “Insfraestructuras Científicas y Técnicas Singunlares" designada por este Ministerio a través de la ICTS OmicsTech (Infrastructure for Omics Technologies). Estas infraestructuras están distribuidas por todo el territorio español y son únicas o excepcionales en su género. Además, por su carácter estratégico, se consideran necesarias para dar servicio a todo el sistema de I+D+i del país y para llevar a cabo una investigación de vanguardia y de máxima calidad. OmicsTech es una ICTS formada por el CNAG-CRG, la Unidad de Proteómica del CRG-UPF y el Centre for Omics Science.

Para cualquier consulta, envíanos un e-mail a comunicacio@crg.eu