You are here

    • You are here:
    • Home > Events > Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPFVisita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

28/06/2022
Add to Calendar

Visita al laboratori de proteòmica del CRG-UPF

Versión en castellano

T'interessa la ciència? Vine a conèixer el laboratori de proteòmica del CRG-UPF!

Des del CRG oferim una visita guiada gratuïta per a ciutadans/es majors de 18 anys en la que mostrarem la Unitat de Proteòmica del CRG-UPF, que consta d'equips d'última generació per a l'anàlisi de proteïnes, i explicarem què s'hi fa i els diferents projectes en els quals hi participa. La visita serà guiada pel cap de la Unitat, Eduard Sabidó.

La visita es durà a terme dimarts 28 de juny de 2022 a les 18:00 h i tindrà una durada aproximada d'1 hora.

PLACES ESGOTADES Pots inscriure't AQUÍ. Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció.

Aquesta jornada de portes obertes s’inscriu dins de la Setmana de l’Administració Oberta del Ministerio de Ciencia e Innovación que se celebrarà del 27 de juny a l'1 de juliol de 2022. La Unitat de Proteòmica del CRG forma part de la xarxa de “Insfrastructuras Científicas y Técnicas Singulares” designada per aquest Ministeri a través de la ICTS OmicsTech (Infrastructure for Omics Technologies). Aquestes infraestructures estan distribuïdes per tot el territori espanyol i són úniques o excepcionals en el seu gènere. A més, pel seu caràcter estratègic, es consideren necessàries per donar servei a tot el sistema de I+D+i del país i per a dur a terme una recerca d’avantguarda i de màxima qualitat. OmicsTech és una ICTS formada pel CNAG-CRG, la Unitat de Proteòmica del CRG-UPF i el Centre for Omics Science.

Per a qualsevol consulta, envia'ns un e-mail a comunicacio@crg.eu


¿Te interesa la ciencia? ¡Ven a conocer el laboratorio de proteómica del CRG-UPF!

Desde el CRG ofrecemos una visita guiada gratuita para ciudadanos/as mayores de 18 años en la que mostraremos la Unidad de Proteómica del CRG-UPF, que consta de equipos de última generación para el análisis de proteínas, y explicaremos qué se lleva a cabo y los diferentes proyectos en los que participamos. La visita estará guiada por el jefe de la Unidad, Eduard Sabidó. 

La visita se llevará a cabo el martes 28 de junio de 2022 a las 18:00 h y tendrá una duración aproximada de 1 hora.

PLAZAS AGOTADAS Puedes inscribirte AQUÍLas plazas son limitadas y se asignarán por orden de inscripción. 

Esta jornada de puertas abiertas se enmarca en la Semana de la Administración Abierta del Ministerio de Ciencia e Innovación que se celebrará del 27 de junio al 1 de julio de 2022. La Unidad de Proteómica del CRG forma parte de la red de “Insfraestructuras Científicas y Técnicas Singunlares" designada por este Ministerio a través de la ICTS OmicsTech (Infrastructure for Omics Technologies). Estas infraestructuras están distribuidas por todo el territorio español y son únicas o excepcionales en su género. Además, por su carácter estratégico, se consideran necesarias para dar servicio a todo el sistema de I+D+i del país y para llevar a cabo una investigación de vanguardia y de máxima calidad. OmicsTech es una ICTS formada por el CNAG-CRG, la Unidad de Proteómica del CRG-UPF y el Centre for Omics Science.

Para cualquier consulta, envíanos un e-mail a comunicacio@crg.eu