You are here

    • You are here:
    • Home > Events > Entra en un metavers de molècules i dissenya un fàrmac

Entra en un metavers de molècules i dissenya un fàrmac

Entra en un metavers de molècules i dissenya un fàrmac Entra en un metavers de molècules i dissenya un fàrmac

07/09/2022
Add to Calendar

Entra en un metavers de molècules i dissenya un fàrmac

Vols experimentar en un metavers de proteïnes? T’agradaria dissenyar un fàrmac en realitat virtual? 

La realitat virtual ha arribat per quedar-se. La popularitat d’aquest nou univers s’està expandint en la vida quotidiana, però en ciència encara és una eina poc habitual. El CRG és pioner en l’ús de la realitat virtual en l’estudi de proteïnes per generar nous tractaments, així com en la formació experimental d’investigadors i investigadores sense haver d’entrar en un laboratori i des de qualsevol part del món. 

En aquesta activitat tindràs l’oportunitat de viure una experiència de realitat virtual, junt amb científics i científiques del CRG, en un metavers de molècules. “Entraràs” dins d’una proteïna i experimentaràs amb el disseny molecular d’un fàrmac per tal que sigui eficaç.

  • Quan: 7 de setembre de 2022, de 18:00 a 19:30 
  • On: Teatre CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), Sala Teatre (planta 2). Plaça de Joan Coromines, 08001 Barcelona 
  • InscripcionsAQUÍ. Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció. Activitat per a majors de 18 anys. PLACES ESGOTADES.

El CRG prendrà totes les precaucions necessàries per garantir la seguretat de les persones durant l’activitat.  
 
Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte PROTrEIN
Aquest projecte ha rebut finançament del programa Horitzó 2020 de la Unió Europea regulat per l'acord d'ajuts Marie Skłodowska-Curie Nº 956148. 
 
Per a qualsevol consulta, envia'ns un e-mail a comunicacio@crg.eu 
 

¿Quieres experimentar en un metaverso de proteínas? ¿Te gustaría diseñar un fármaco en realidad virtual? 

La realidad virtual ha llegado para quedarse. La popularidad de este nuevo universo se está expandiendo en la vida cotidiana, pero en ciencia todavía es una herramienta poco habitual. El CRG es pionero en el uso de la realidad virtual en en el estudio de proteínas para generar nuevos tratamientos, así com en la formación experimental de investigadores e investigadoras sin tener que entrar en un laboratorio y desde cualquier parte del mundo. 

En esta actividad tendrás la oportunidad de vivir una experiencia de realidad virtual, junto con científicos y científicas del CRG, en un metaverso de moléculas. “Entrarás” en una proteína y experimentarás con el diseño molecular de un fármaco para que sea eficaz.

  • Cuándo: 7 de septiembre de 2022, de 18:00 a 19:30 
  • Dónde: Teatre CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), Sala Teatre (planta 2). Plaça de Joan Coromines, 08001 Barcelona 
  • Inscripciones: AQUÍ. Las plazas son limitadas y se asignarán por orden de inscripción. Actividad para mayores de 18 años. PLAZAS AGOTADAS.

El CRG tomará todas las precauciones necesarias para garantizar la seguridad de las personas durante la actividad.  
 
Esta actividad se enmarca en el proyecto PROTrEIN
Este proyecto ha recibido financiación del programa Horizonte 2020 de la Unión Europea regulado por el acuerdo de ayudas Marie Skłodowska-Curie Nº 956148. 
 
Para cualquier consulta, envíanos un e-mail a comunicacio@crg.eu