Se encuentra usted aquí

    • You are here:
    • Inicio > Ens dones un cop de mà? Ajuda’ns a resoldre un repte científic!

Ens dones un cop de mà? Ajuda’ns a resoldre un repte científic!

Ens dones un cop de mà? Ajuda’ns a resoldre un repte científic!

Ens dones un cop de mà? Ajuda’ns a resoldre un repte científic!

Aquests tallers, destinats a contribuir a la programació d’activitats d’entitats socials, busquen la complicitat entre els ciutadans i un equipament i una recerca que tenen en el seu barri o ciutat. El format és totalment interactiu, en el que els participants actuen, experimenten i ajuden a resoldre un repte científic de primera mà.

El taller, de 2 hores de durada, proposarà als participants la resolució d'un problema que se'ls plantejarà mitjançant un experiment al laboratori. El taller tindrà lloc al Centre de Regulació Genòmica (CRG), edifici PRBB, C/ Doctor Aiguader, 88, 08003, Barcelona. 

L’activitat és gratuïta però cal que l’entitat realitzi l'inscripció prèvia a través d’aquest formulari: http://apps.crg.es/content/internet/events/webforms/ensdonesuncopdema

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Rebreu un correu electrònic amb la confirmació de l’adjudicació de la vostra plaça.

 

Organitzat per: Centre de Regulació Genòmica

Amb el suport de: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Economía y Competitividad, Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), programa d’Excel·lència Severo Ochoa