Se encuentra usted aquí

    • You are here:
    • Inicio > TALLER "CIÈNCIA AL CRG"

TALLER "CIÈNCIA AL CRG"

TALLER "CIÈNCIA AL CRG"TALLER "CIÈNCIA AL CRG"

“La cèl·lula, una fàbrica ben organitzada”

El Centre de Regulació Genòmica organitza el programa educatiu “Ciència al CRG”, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Els nens i nenes podran posar-se la bata blanca, fer d’investigadors durant tot un matí sencer i explorar el món de la cèl·lula. Tot això a partir de diferents experiments que ells mateixos duran a terme a les instal·lacions del CRG. A més, també tindran l’oportunitat de visitar els laboratoris del centre, i descobrir diversos aspectes relacionats amb les investigacions reals que duen a terme els grups de recerca del CRG.

L’alumnat de primària aprendrà, experimentarà i es qüestionarà diversos aspectes sobre la cèl·lula i el seu funcionament, mentre coneix l’estat actual de la recerca en aquest camp. Les diferents activitats que l’alumnat durà a terme van des d’experiments fins a peguntes, manualitats i, fins i tot, una obra de teatre.

Podeu trobar informació detallada i inscriure-us a aquesta activitat a través del portal Programa d'Activitats Escolars, del Consell d'Innovació Pedagògica, del Departament d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

Informació general sobre l'activitat:

Curs: 5è i 6è de Primària
Horari: de 9.30 h a 12.30h
Nombre màxim de participants: 25

Voleu rebre informació sobre les properes activitats? Envieu un correu AQUÍ.

Amb la col·laboració de: